Πώς να το κάνω αυτό; Πώς γίνεται εκείνο; Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα; Όπως καταλάβατε όταν ασχολούμαστε με την τεχνολογία και τους υπολογιστές είμαστε γεμάτοι ερωτήσεις!

Το Techster.gr περιέχει μια συλλογή από ελληνικά βοηθήματα (tutorials) και οδηγούς βήμα-βήμα για την καθημερινή σας ενασχόληση με τον υπολογιστή και το internet. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τα Windows 10, το Office καθώς και για εφαρμογές και υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Φροντίζουμε να ανανεώνουμε συχνά το περιεχόμενο μας ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους γεμάτους απορίες.

Είτε είστε αρχάριος χρήστης των υπολογιστών είτε σε προχωρημένο επίπεδο θα βρείτε σίγουρα λύσεις και χρήσιμες συμβουλές που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά με την τεχνολογία κάνοντας έτσι την ζωή σας ευκολότερη όταν βρίσκεστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: [email protected]

Την διαχείριση του Techster.gr καθώς και την συγγραφή των άρθρων επιμελείται ο Δημήτρης Τόνιας, Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional (MCSA: Windows Server 2012, Windows 8, MCTS: Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP).
LinkedIn | Twitter | Google+ | Greek IT Pro

Microsoft Certified Professional

Απαγορεύεται οποιαδήποτε είδους αντιγραφή ή αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την άδεια του συντάκτη.