Άλλαξε την οθόνη κλειδώματος των Windows 8 απευθείας από το Bing app

Ένα από τα όμορφα χαρακτηριστικά του Bing, της μηχανής αναζήτησης της Microsoft, είναι η εμφάνιση φωτογραφιών τόσο στην αρχική σελίδα στον browser όσο και στην προ-εγκατεστημένη εφαρμογή των Windows 8. Εικόνες από τοπία, πόλεις, ζώα, φύση, κλπ., αλλάζουν καθημερινά προσφέροντας μία πιο όμορφη εμφάνιση σε σύγκριση με τη λευκή σελίδα της Google.

Στην Οθόνη κλειδώματος (Lock Screen) των Windows 8 μπορείτε να επιλέξετε μία από τις προτεινόμενες εικόνες ή μία της επιλογής σας. Ωστόσο, η εφαρμογή Bing δίνει τη δυνατότητα ορισμού της εκάστοτε εικόνας απευθείας ως την εικόνα της οθόνης κλειδώματος χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθείτε αρχικά στις ρυθμίσεις του υπολογιστή.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Ανοίξτε την εφαρμογή Bing, εμφανίστε την μπάρα επιλογών πατώντας δεξί κλικ σε οποιοδήποτε σημείο, χρησιμοποιώντας το συνδυασμό των πλήκτρων Win + Z ή σέρνοντας με το δάκτυλο από την κάτω πλευρά της οθόνης αφής προς το κέντρο. Για να προσθέσετε την τρέχουσα εικόνα στην οθόνη κλειδώματος πατήστε στην επιλογή Ορισμός ως οθόνης κλειδώματος (Set as Lock Screen).

hint: Χρησιμοποιήστε τα βελάκια δεξιά και αριστερά για να δείτε τις 8 τελευταίες εικόνες του Bing.[/do]

Αυτό ήταν! Πλέον μπορείτε να αλλάζετε την εικόνα της οθόνης κλειδώματος εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή Bing, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*