Νέα χαρακτηριστικά στις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 8

Αν και η τελική έκδοση Windows 8 RTM είναι έτοιμη από τον Αύγουστο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Microsoft όπως το Mail, Photos, Bing, SkyDrive, News, κλπ. Αν και διαθέσιμες, οι εφαρμογές στερούνται μέχρις στιγμής αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι χρήστες όπως η υποστήριξη IMAP και η ομαδοποίηση συνομιλιών στο Mail, η καλύτερη διαχείριση φωτογραφιών στο Photos, η αναζήτηση και οργάνωση αρχείων και φακέλων στο Skydrive, κλπ.

Το θετικό σημείο των εφαρμογών είναι το γεγονός ότι είναι διαθέσιμες μέσω του Windows Store δωρεάν και έτσι η Microsoft μπορεί να τις αναβαθμίζει προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης ακόμη και μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος εφαρμογών.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι περισσότερες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 8 θα αναβαθμιστούν τις επόμενες τρεις εβδομάδες με νέα χαρακτηριστικά, αρκετά από τα οποία είχαν ζητήσει οι χρήστες αρκετό καιρό πριν, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα σήμερα, 26 Οκτωβρίου επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη τα Windows 8 θα βρείτε διαθέσιμες ενημερώσεις μέσω του Windows Store για τις εφαρμογές SkyDrive, Mail, Calendar, People, Messaging, Photos, Maps, Bing, Finance, News, Sports, Travel, Weather, Video, Music και Games.

SKYDRIVE
Search within SkyDrive
Rename and move folders and files
New first-run experience
Custom sort order

MAIL, CALENDAR, PEOPLE, AND MESSAGING
Conversation view of your inbox
Complete IMAP account support
Accepting and declining invitations in email
Capturing and updating your account picture
Improved search
Search for a contact within the Messaging app

PHOTOS
Crop and rotate photos
New auto-curated collage slideshows
View photos and videos on network locations in your Pictures Library such as Windows Home Server, network shares, and HomeGroups
Move through photos in your Pictures Library even when you open them from the desktop

MAPS
Bird’s eye view
3,000+ indoor venue maps
Driving directions hints
Improved navigation and layout
Improved customization, including custom pushpins and roaming options
Integration with Bing and Travel apps

Μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν ανά εφαρμογή στην επίσημη ανακοίνωση της Microsoft.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Pestaola.gr

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*