Βρείτε ποια έκδοση των Windows Phone 8 έχει το τηλέφωνό σας

Δείτε ποια έκδοση των Windows Phone 8 ή Windows Phone 8.1 είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο σας.

Γνωρίζετε ποια έκδοση των Windows Phone 8 έχει το νέο σας τηλέφωνο; Έχετε την έκδοση Windows Phone 8 ή Windows Phone 8.1; Οι διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις, πχ. 8 και 8.1, είναι αρκετές και σημαντικές τόσο για εσάς όσο και για το τηλέφωνο σας. Καλό θα είναι να γνωρίζετε ποια έκδοση «τρέχει» στο τηλέφωνο σας έτσι ώστε να ελέγξετε αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση ή νέα έκδοση που μπορείτε να αναβαθμίσετε.

Βρείτε ποια έκδοση των Windows Phone 8/8.1 έχει το τηλέφωνό σας

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> (Settings) από τη λίστα εφαρμογών και έπειτα μεταβείτε στην κατηγορία Πληροφορίες (About).

Βρείτε ποια έκδοση των Windows Phone 8 έχει το τηλέφωνό σας

Εδώ, πατήστε στο κουμπί Περισσότερες πληροφορίες (More info) για να εμφανίσετε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του τηλεφώνου σας. Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, στην ενότητα λογισμικό θα βρείτε το όνομα της έκδοσης που έχετε στο τηλέφωνο όπως Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8.1 Update, κλπ.

Βρείτε ποια έκδοση των Windows Phone 8 έχει το τηλέφωνό σας

Στην ενότητα Έκδοση ΛΣ (OS Version) μπορείτε να δείτε τον συγκεκριμένο αριθμό της έκδοσης όπως για παράδειγμα 8.0.0000.8 ή 8.10.14203.306, κλπ.

Εύκολο, έτσι;

Τώρα γνωρίζετε ποια έκδοση των Windows Phone 8/8.1 τρέχει στο τηλέφωνο σας. Επόμενο βήμα είναι να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ή νέα έκδοση του λειτουργικού για τη συσκευή σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

  1. Ο Δημ. Τόνιας ειναι μεσα στους φιλους μου στο Skype, Facebook. Ευχαριστω για τις πηροφοριες που με βοηθουν να ρυθμηζω τοiPhone μου με τον ιο απλο τροπο. Και ειναι ρυμησμένο μ αυτόν τον τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*