Νέο Foursquare app για αμέτρητα check-ins σε Windows Phone 8

Μετά την ανανέωση του YouTube app για Windows Phones, σειρά έχει η νέα έκδοση του Foursquare app φιλοδοξώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ετών και να δώσει άλλο αέρα στα check-ins. Η προηγούμενη έκδοση του Foursquare για Windows Phones ήταν αρκετά ελλιπής, γι’ αυτό και η πλειονότητα των χρηστών στράφηκε στο 4th & Mayor, μια εναλλακτική εφαρμογή για το Foursquare πολύ πιο ποιοτική και χρήσιμη από την επίσημη.

Νέο Foursquare app για αμέτρητα check-ins σε Windows Phone 8

Πλέον, το Foursquare έφτασε στην τρίτη έκδοση και προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά που αλληλεπιδρούν καλύτερα με τα Windows Phones 8 και σε συνδυασμό με την ανανεωμένη εμφάνιση, η εφαρμογή είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Check-ins, tips, mayorships, κλπ., γίνονται όλα ακόμη πιο εύκολα. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα check-in μέσω NFC αν υπάρχουν τα αντίστοιχα badges, χαρακτηριστικό που αποκτά για πρώτη φορά το Foursquare app.

Νέο Foursquare app για αμέτρητα check-ins σε Windows Phone 8

Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον τη φωνητική δυνατότητα των Windows Phone 8 και έτσι μπορείτε να εξερευνήσετε και να κάνετε check-in απλά με τη φωνή σας. Επίσης, τα push notifications εμφανίζονται τώρα και στην οθόνη κλειδώματος για να μη χάνετε καμία ειδοποίηση. Τα Live tiles φροντίζουν να εμφανίζουν τις αντίστοιχες λεπτομέρειες και πλέον μπορείτε να καρφιτσώσετε περισσότερα από ένα tiles ατόμων και τοποθεσιών στην οθόνη έναρξης του Windows Phone, δυνατότητα που δεν ήταν διαθέσιμη στις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής.

Νέο Foursquare app για αμέτρητα check-ins σε Windows Phone 8

Το Foursquare app κυκλοφορεί δωρεάν για τους κατόχους Windows Phone 8 μέσω του Windows Phone Store. Τις επόμενες εβδομάδες είναι διαθέσιμο και στα Windows Phone 7.x.

Όνομα: Foursquare
Κατηγορία: Κοινωνικά Δίκτυα
Τιμή: Δωρεάν
Λειτουργεί με: Windows Phone 8, Windows Phone 7.5
Λήψη: Windows Phone Store[/do]

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*