Πώς να ενεργοποιήσετε το Facebook chat στο Windows Live Messenger

Ένα από τα πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά του Windows Live Messenger 2011 είναι η δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού σας στο Facebook ώστε να μπορείτε να κάνετε chat με τους φίλους σας μέσα από το Messenger χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το παράθυρο του Facebook στον browser σας.

Ας δούμε πώς μπορούμε να το υλοποιήσουμε ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το Windows Live Messenger και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη (Add) που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία και επιλέξτε Facebook.

3. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί τικάρετε την επιλογή Να επιτρέπεται η συνομιλία με τους φίλους μου από το Facebook στο Messenger (Chat with my Facebook friends in Messenger). Μπορείτε, επίσης, να να τικάρετε και τις υπόλοιπες επιλογές σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας στο Facebook μέσω του Messenger.

4. Πατήστε στο μπλε κουμπί Σύνδεση στο Facebook (Connect with Facebook), για να γίνει η σύνδεση μεταξύ Facebook και Windows Live Messenger.

5. Αφού συνδεθείτε στο Facebook δίνοντας τα συνθηματικά σας, πατήστε στο κουμπί Allow, ώστε να επιτρέψετε την σύνδεση των δύο υπηρεσιών.

6. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Πατήστε Κλείσιμο (Close) για να κλείσετε το παράθυρο.

Πλέον, θα παρατηρήσετε ότι μια καινούρια κατηγορία προστέθηκε στην λίστα του Messenger με το όνομα Facebook και τώρα μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Facebook μέσω του browser σας.

Αν θελήσετε στο μέλλον να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Facebook στο Messenger, πατήστε το εικονίδιο που βρίσκεται κάτω αριστερά, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Hotmail στο παράθυρο του browser που θα ανοίξει και επιλέξτε τις επιλογές που επιθυμείτε.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*