Το Techster.gr συμπληρώνει 2 χρόνια λειτουργίας

Το Techster.gr κλείνει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας και χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι αυτή η προσπάθεια, που ξεκίνησα δύο χρόνια πριν, πιάνει τόπο και βοηθάει όλους εσάς που θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τον υπολογιστή σας για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη.

Από τη μεριά μου, φροντίζω να προσφέρω αναλυτικά άρθρα και how-to (tutorials) κυρίως για προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι η θεματολογία του Techster.gr περιορίζεται μόνο σε αυτά. Windows, Office, browsers, web, online υπηρεσίες, software και hardware που κάνουν τη διαφορά και αξίζουν την προσοχή μας αποτελούν ορισμένες από τις βασικές κατηγορίες για την καθημερινή σας ενημέρωση στο χώρο της τεχνολογίας.

2-years

Όλα τα κείμενα που διαβάζετε εδώ είναι πρωτότυπα που σημαίνει ότι δεν είναι αποτέλεσμα του γνωστού copy-paste που παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό στο ελληνικό internet και δε θα τα βρείτε πουθενά αλλού (πλην του Pestaola.gr που γράφω εδώ και ενάμιση χρόνο). Ιδιαίτερα στην κατηγορία των Windows 8 θεωρώ πως είμαστε μία από τις βασικές πηγές ενημέρωσης για την Ελλάδα με νέα, how-to και αναλυτικά άρθρα από τις εκδόσεις Preview μέχρι σήμερα.

Καθώς “μεγαλώνει” το Techster.gr, όλο και περισσότεροι επικοινωνούν μαζί μου για να ρωτήσουν ή να ζητήσουν βοήθεια για προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον υπολογιστή τους. Για το λόγο αυτό, το Νοέμβριο του 2012 δημιούργησα το Winuser.gr με μοναδικό στόχο να βοηθήσει του χρήστες των Windows σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Θα χαρώ να σας δω εκεί με τις δικές σας ερωτήσεις ή απαντήσεις σε άλλους χρήστες.

Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τους νέους οδηγούς/tutorials μέσα από το Facebook κάνοντας Like τη σελίδα μας, καθώς επίσης και από το Twitter ακολουθώντας τον λογαριασμό @techstergr. Για εσάς που σας αρέσει να διαβάζετε τα νέα άρθρα μέσω του RSS Reader σας, προσθέστε το feed του Techster.gr.

Αν είστε τακτικοί ή νέοι επισκέπτες αφήστε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο και πείτε μου τι σας αρέσει ή τι θα θέλατε να δείτε στον επόμενο χρόνο λειτουργίας του Techster.gr.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας,

Δημήτρης

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

3 Comments

  1. Να τα εκατοστήσει! Η δουλειά σου είναι εξαιρετική και προσωπικά απολαμβάνω όλα σου τα άρθρα. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι εκτός θεματολογίας του site αλλά θα ήθελα να δω περισσότερες παρουσιάσεις χρήσιμων utilities.

  2. Τέλεια! Το site σου κέρδισε επάξια μία θέση στην γραμμή σελιδοδεικτών μου. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*