Ανακαλύψτε καθημερινά τη ‘Συντόμευση της ημέρας’ στο Techster.gr

Όσοι ενημερώνεστε για τα νέα how-to και tutorials μέσα από τις σελίδες του Techster.gr στο Facebook, το Twitter ή το Google+ θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες εβδομάδες τη “Συντόμευση της ημέρας”. Αν όχι, τότε έχετε ακόμα ένα λόγο να αλληλεπιδράσετε μαζί μας στα τρία δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Καθημερινά έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μαζί μας συντομεύσεις για το πληκτρολόγιο, είτε για τα Windows είτε για προγράμματα που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας, και να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο πρακτική. Χρησιμοποιώντας τις συντομεύσεις μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού απλές ή πιο σύνθετες ενέργειες μπορούν να πραγματοποιηθούν απλά με το συνδυασμό δύο/τριών πλήκτρων.

Αν θέλετε και εσείς να διαβάζετε τη Συντόμευση της ημέρας ακολουθείστε το Techster.gr στο Twitter, κάντε Like τη σελίδα μας στο Facebook ή κυκλώστε μας στο Google+.

Φυσικά, μπορείτε να προτείνετε τις δικές σας συντομεύσεις που χρησιμοποιείτε περισσότερο στην καθημερινότητα σας αφήνοντας ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου ή στέλνοντας τις προτάσεις σας στο info[at]techster.gr (όπου [a] αντικαταστήστε με το @).

Σας αρέσει η “Συντόμευση της ημέρας”;

photo via google images

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*