Αποστολή αυτοματοποιημένων απαντήσεων στο Hotmail

Στο Hotmail υπάρχει η δυνατότητα να στέλνετε αυτοματοποιημένες απαντήσεις σε μηνύματα που έρχονται από τις επαφές σας ή όλους ανεξαιρέτως, σε περιπτώσεις που βρίσκεστε σε διακοπές, δεν έχετε πρόσβαση στο internet κτλ. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εσάς που θέλετε να ενημερώσετε τα άτομα που επικοινωνούν μαζί σας άμεσα με μία απάντηση που θα επιλέξετε εσείς ώστε να γνωρίζουν το λόγο που δεν είστε σε θέση να απαντήσετε προσωπικά.

Αφού είδαμε σε προηγούμενο άρθρο πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις στο Gmail, διαβάστε παρακάτω πώς να το πετύχετε και στο Hotmail λογαριασμό σας.

Αφού συνδεθείτε στο Hotmail, κάντε κλικ στις Επιλογές (Options) που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε Περισσότερες επιλογές (More options) από το μενού που θα εμφανιστεί.

Στη σελίδα των ρυθμίσεων που θα μεταφερθείτε πατήστε στην επιλογή Αποστολή αυτοματοποιημένων απαντήσεων διακοπών (Sending automated vacation replies) της κατηγορίας Διαχείριση του λογαριασμού σας (Managing your account).

Ενεργοποιήστε την αυτοματοποιημένη απάντηση τικάροντας την επιλογή Αποστολή απαντήσεων διακοπών σε όσους μου στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Send vacation replies to people who email me).

Έπειτα, πληκτρολογήστε το μήνυμα που θέλετε να στέλνετε αυτόματα ως απάντηση και αφού τελειώσετε πατήστε στο κουμπί Αποθήκευση (Save).

Αν θέλετε το αυτοματοποιημένο μήνυμα να αποστέλλεται μόνο στα άτομα που υπάρχουν στις επαφές σας τικάρετε την επιλογή Απάντηση μόνο στις επαφές σας (Only reply to your contacts).

Αυτό ήταν!

Μόλις ενεργοποιήσετε τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις, θα παρατηρήσετε μία νέα μπάρα στο πάνω μέρος του inbox σας.

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη απάντηση ακολουθήστε την ίδια διαδικασία που διαβάσατε παραπάνω τικάροντας την επιλογή Να μην αποστέλλονται απαντήσεις διακοπών (Don’t send any vacation replies).

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*