Πώς να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε ένα φίλο στο Google+

Όλοι μας έχουμε, λίγο πολύ, συνομιλήσει στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα με προσωπικά μηνύματα για θέματα που δεν θέλουμε να μοιραστούμε με τους υπόλοιπους φίλους. Στο Facebook, όπως και στο Twitter, η συνομιλία με προσωπικά μηνύματα είναι αρκετά ξεκάθαρη και εύκολη. Όσοι χρησιμοποιείτε ήδη το Google+θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει κατηγορία “Προσωπικών μηνυμάτων”. Δηλαδή, μυστικά γιοκ; Όχι, βέβαια!

Αν και όπως θα καταλάβατε, η χρήση της υπηρεσίας των προσωπικών μηνυμάτων στο Google+ δεν είναι αρκετά ξεκάθαρη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο υπάρχει, είναι διαφορετική και συνεχίζοντας το διάβασμα θα μάθετε πώς μπορείτε να ανταλλάξετε προσωπικά μηνύματα με τους φίλους σας.

1. Πληκτρολογήστε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε σε ένα φίλο σας, όπως ακριβώς θα κάνατε για να προσθέσετε μια ανάρτηση στο προφίλ σας.

2. Αφού τελειώσετε, πατήστε στην επιλογή Προσθήκη κύκλων ή ατόμων για κοινή χρήση (Add circles or people to share with), αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα του φίλου σας και προσθέστε τον στην λίστα, έτσι ώστε μόνο το άτομο που επιλέξατε να μπορεί να δει το μήνυμα.

3. Αφού τελειώσετε με την επιλογή, πατήστε Κοινή χρήση (Share) για να στείλετε το μήνυμα.

4. Αν θέλετε να ελέγξετε ότι η συνομιλία είναι προσωπική ανάμεσα σε εσάς και το άτομο που έχετε επιλέξει πατήστε στην επιλογή Περιορισμένη (Limited) για να το επιβεβαιώσετε.

Αυτό ήταν!

Αρκετά διαφορετικό με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Σας αρέσει;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*