Πώς να επιλέξετε τα άτομα που μπορούν να σας επισημαίνουν (tag) σε φωτογραφίες στο Google+

Ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά στο Facebook, όπως ήδη θα γνωρίζετε, είναι η δυνατότητα επισήμανσης του προφίλ σας σε φωτογραφίες από φίλους ή ακόμα και αγνώστους με σκοπό να προωθήσουν προϊόντα, επιχειρήσεις και σελίδες μέσω του προφίλ σας. Ευτυχώς, στο Google+, μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιοι θα έχουν το δικαίωμα να σας επισημαίνουν σε φωτογραφίες έτσι ώστε να απαλλαγείτε από “άσχετες” φωτογραφίες στο προφίλ σας.

1. Πατήστε στην φωτογραφία σας που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account settings).

2. Αφού μεταφερθείτε στην κατηγορία Google+ της αριστερής στήλης, scroll-άρετε προς τα κάτω και βρείτε την ενότητα Φωτογραφίες (Photos).

3. Στο πεδίο Άτομα με ετικέτες που αφορούν εσάς και οι οποίες εγκρίνονται αυτόματα για σύνδεση στο προφίλ σας (People whose tags of you are automatically approved to link to your Profile) μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα μπορούν να σας επισημαίνουν (tag) στις φωτογραφίες μεταξύ των κύκλων σας ή ακόμα και μεμονωμένα άτομα, πατώντας στην επιλογή Προσθήκη περισσότερων ατόμων (Add more people).

4. Αν το αφήσετε κενό αφαιρώντας όλους τους κύκλους τότε απενεργοποιείτε εντελώς την επισήμανση των φωτογραφιών (photo tagging).

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*