Πώς να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας στο Google+

Όπως στο Facebook, έτσι και στο Google+ υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψετε μια δημοσίευση/ανάρτηση  σας (post) από την περιοχή Αναρτήσεων (Posts) σας – τον Τοίχο (Wall) σας δηλαδή – ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που δεν θέλετε να εμφανίζεται στο προφίλ σας. Επίσης, αν δεν θέλετε να διαγράψετε εντελώς την δημοσίευση μπορείτε να την επεξεργαστείτε (edit) πολύ εύκολα ώστε να κάνετε διορθώσεις που θεωρείτε απαραίτητες.

Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση από τον Τοίχο σας

1. Αφού συνδεθείτε στο Google+, πατήστε στο εικονίδιο για να δείτε το προφίλ σας.

2. Στην δεξιά γωνία κάθε δημοσίευσης που έχετε κάνει θα δείτε ότι υπάρχει ένα βελάκι μέσα σε κύκλο. Πατήστε το για να εμφανιστεί το μενού και επιλέξτε Διαγραφή αυτής της ανάρτησης (Delete this post).

3. Θα εμφανιστεί η ειδοποίηση για να επιβεβαιώσετε την διαγραφή. Πατώντας Διαγραφή (Delete), η δημοσίευση σας θα διαγραφεί αμέσως.

Πώς να επεξεργαστείτε μια ανάρτηση στον Τοίχο σας

1. Πατήστε στο εικονίδιο για να δείτε το προφίλ σας στο Google+.

2. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πατήστε στο βελάκι που βρίσκεται δεξιά της δημοσίευσης που θέλετε να διορθώσετε και από το μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε Επεξεργασία αυτής της ανάρτησης (Edit this post).

3. Κάντε τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε και μόλις τελειώσετε πατήστε Αποθήκευση (Save) για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1369 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*