Πώς να αλλάξετε την γλώσσα στο Google+

Η αρχική γλώσσα που εμφανίζεται στο Google+ είναι τα Αγγλικά, ωστόσο για σας που προτιμάτε να πλοηγήστε στο καινούριο κοινωνικό δίκτυο της Google στα Ελληνικά υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ εύκολη. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την γλώσσα στα Ελληνικά, ή σε οποιαδήποτε από τις 42 διαθέσιμες γλώσσες.

1. Αφού συνδεθείτε στο Google+, πατήστε στον τροχό που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε Google+ settings (Ρυθμίσεις Google+).

2. Στην σελίδα των ρυθμίσεων (settings) πατήστε στην κατηγορία Language (Γλώσσα) από το αριστερό μενού.

3. Όπως θα παρατηρήσετε η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά. Πατήστε στην επιλογή Add another language (Προσθήκη άλλης γλώσσας) για να προσθέσετε διαφορετική γλώσσα, προφανώς Ελληνικά.

4. Επιλέξτε την γλώσσα που επιθυμείτε από το drop-down μενού.

5. Αφού επιλέξετε την γλώσσα πατήστε στην επιλογή Make primary (Να γίνει κύρια) ώστε η γλώσσα που επιλέξατε να γίνει η προεπιλεγμένη για το Google+.

6. Θα εμφανιστεί η ειδοποίηση ότι οι ρυθμίσεις της γλώσσας έχουν αλλάξει και θα χρειαστεί να ανανεώσετε (reload) την σελίδα για να δείτε τις αλλαγές.

7. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε μία από τις γλώσσες που έχετε επιλέξει πατώντας στην επιλογή Remove (Κατάργηση).

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*