Πώς να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Google+ με το Youtube

Ένα νέο χαρακτηριστικό φέρνει η Google στο κοινωνικό της δίκτυο, Google+, με το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με το Youtube ώστε να εμφανίζονται τα βίντεο που μοιράζονται οι φίλοι σας μέσω του Google+, στην αρχική σελίδα του Youtube.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση μεταξύ Google+ και Youtube μέσα από τις ρυθμίσεις του δευτέρου, όπως θα δούμε παρακάτω. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό δε βρίσκεται ακόμα σε πλήρη ισχύ, και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, ενδέχεται να χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρις ότου να εμφανιστούν τα βίντεο που μοιράζονται οι φίλοι σας.

Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στις ρυθμίσεις Κοινής χρήσης (Sharing) κάνοντας κλικ εδώ, η εναλλακτικά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο μέλλον.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο username σας που βρίσκεται πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα και επιλέξτε Ρυθμίσεις (Video) από το μενού που θα εμφανιστεί.

Στη σελίδα των ρυθμίσεων, μεταβείτε στην κατηγορία Κοινή χρήση (Sharing) από το αριστερό μενού.

Εδώ, βρείτε την επιλογή για το Google+, όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, και πατήστε στη Σύνδεση (Connect).

Τέλος, πατήστε στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών (Save changes) για να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας.

Αυτό ήταν!

Όπως βλέπετε στην εικόνα που δημοσιεύτηκε από την Google, μαζί με τα υπόλοιπα βίντεο των καναλιών στα οποία είστε εγγεγραμμένοι στο Youtube, θα εμφανίζονται παράλληλα και τα βίντεο που έχουν μοιραστεί οι φίλοι σας στο Google+.

photo

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*