Πώς να επιλέξτε ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε μέσω e-mail στο Google+

Κάθε φορά που ένα άτομο σας προσθέτει σε ένα κύκλο, ή σχολιάζει μια δημοσίευση ή μια φωτογραφία σας κτλ., το Google+φροντίζει να σας ενημερώσει για την οποιαδήποτε ενέργεια στέλνοντας e-mail με αποτέλεσμα να γεμίζει το inbox σας με “ανούσιες” ειδοποιήσεις. Αν δεν έχετε αρκετούς φίλους τα e-mail προφανώς θα είναι λιγότερα και ίσως να μην προκαλεί αρκετή σύγχυση. Με τον καιρό όμως, καθώς χρησιμοποιείτε πιο πολύ το Google+, οι ειδοποιήσεις αυτές μπορούν γίνουν αρκετά ενοχλητικές.

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε από το Google+ ή ακόμα και να τις απενεργοποιήσετε εντελώς.

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε στον τροχό που βρίσκεται στο δεξί πάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Ρυθμίσεις Google+ (Google+ Settings).

2. Επιλέξτε Google+ από το αριστερό μενού των ρυθμίσεων και αφού πλοηγηθείτε λίγο προς τα κάτω, θα δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για την αποστολή ειδοποιήσεων στο e-mail και το κινητό σας.

3. Καθώς ξε-τικάρετε τις επιλογές μία-μία, οι αλλαγές θα αποθηκεύονται αυτόματα.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*