Πώς να απενεργοποιήσετε την αναδημοσίευση των αναρτήσεων σας στο Google+

Όταν κάποιος φίλος μας δημοσιεύει ένα ωραίο άρθρο, ένα βίντεο στο Youtube, μια είδηση κτλ. και θέλουμε στη συνέχεια να το διαδώσουμε και στους δικούς μας φίλους, χρησιμοποιούμε το χαρακτηριστικό της αναδημοσίευσης. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου δεν θέλετε οι φίλοι σας να αναδημοσιεύσουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση που έχετε κάνει. Στο Google+υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία πολύ εύκολα.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και πατήστε το εικονίδιο για να δείτε το προφίλ σας.

Βρείτε την δημοσίευση που σας ενδιαφέρει, πατήστε στο βελάκι που βρίσκεται στο δεξί μέρος για να αποκαλυφθεί το μενού επιλογών και επιλέξτε Απενεργοποίηση αναδημοσίευσης (Disable reshare).

Πλέον, η δημοσίευση σας θα εμφανίζεται στα άτομα των κύκλων που επιλέξατε με την διαφορά ότι δεν θα μπορούν να την αναδημοσιεύσουν.

Αν αλλάξατε γνώμη και θέλετε να ενεργοποιήσετε την αναδημοσίευση, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω αλλά αυτή τη φορά επιλέξτε Ενεργοποίηση αναδημοσίευσης (Enable reshare) από το μενού.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1369 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*