Ενεργοποίηση του Flash Player στον Google Chrome

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε το Flash Player στον Google Chrome για να εμφανίζεται το flash περιεχόμενο στον browser σας.

Στον Google Chrome, το Flash Player βρίσκεται ενσωματωμένο στον browser και έχει ρυθμιστεί ώστε να είναι ενεργοποιημένο αυτόματα από την πρώτη στιγμή. Αυτό σημαίνει αν χρησιμοποιείτε τον Chrome, δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόσθετο plugin ξεχωριστά (όπως για παράδειγμα συμβαίνει στην περίπτωση του Mozilla Firefox).

Αν για κάποιο λόγο αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Flash Player, δείτε πώς να ελέγξετε αν είναι ενεργοποιημένο στο Google Chrome και πώς να το ενεργοποιήσετε, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Google Chrome

Ανοίξτε μία νέα καρτέλα στον Google Chrome, πληκτρολογήστε chrome://plugins στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Enter για να φορτωθεί η σελίδα των plugins.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Google Chrome

Στη λίστα προσθηκών που θα εμφανιστεί, βρείτε την προσθήκη (plugin) με όνομα Adobe Flash Player. Όπως θα δείτε, εμφανίζεται τόσο η έκδοση του Flash player όσο και η κατάσταση του, αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι.

Για να ενεργοποιήσετε το Flash player στον Chrome πατήστε στην επιλογή Ενεργοποίηση (Enable). Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Να επιτρέπεται πάντα (Always allowed) έτσι ώστε να φορτώνεται πάντα το flash περιεχόμενο στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Google Chrome

Φυσικά, για να το απενεργοποιήσετε ακολουθήστε την ίδια διαδικασία πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή Απενεργοποίηση (Disable).

Αυτό ήταν. Το Flash player στον Chrome είναι πλέον ενεργοποιημένο και μπορείτε να κλείσετε την καρτέλα των plugins.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

2 Comments

  1. Καλησπέρα . Θελω να ενεργοποιήσω το Adobe flash player . Εβαλα την διεύθυνση chrome://plugins και μου λέει οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση σε αυτόν το ιστότοπο

  2. Εβαλα την διεύθυνση chrome://plugins και μου λέει οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση σε αυτόν το ιστότοπο.Μπορείτε να με βοηθείσετε

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*