Ενεργοποίηση του Flash Player στον Mozilla Firefox

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε το Flash Player plugin στον Mozilla Firefox για να προβάλλεται το flash περιεχόμενο στις ιστοσελίδες.

Για να έχετε τη δυνατότητα προβολής flash περιεχομένου σε ιστοσελίδες θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστήσει το αντίστοιχο plugin (add-on) στον υπολογιστή σας. Αν και είναι ενεργοποιημένο από την πρώτη στιγμή, υπάρχουν περιπτώσεις που το Flash Player plugin έχει απενεργοποιηθεί είτε από τον ίδιο τον χρήστη είτε από κάποια άλλη ενέργεια.

Μάθε: Πότε χρειάζεσαι το Flash Player plugin στον υπολογιστή σου

Στα παρακάτω βήματα θα δείτε πώς να ενεργοποιήσετε το πρόσθετε Flash Player στον Firefox, η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη.

Ενεργοποίηση του Flash player στον Mozilla Firefox

Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές που θα βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία του Firefox και από το μενού επιλογών που θα εμφανιστεί πατήστε στην επιλογή Add-ons, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε about:addons σε μία ανοικτή καρτέλα του browser.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Mozilla Firefox

Διαφορετικά, πατήστε το πλήκτρο Alt από το πληκτρολόγιο για να εμφανιστεί η γραμμή επιλογών στο επάνω μέρος του browser και πατήστε στην επιλογή Πρόσθετα (Add-ons) του μενού Εργαλεία (Tools).

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Mozilla Firefox

Στην καρτέλα των προσθέτων (add-ons) που θα ανοίξει μεταβείτε στην ενότητα Πρόσθετες λειτουργίες (Plugins) και στη λίστα των plugins βρείτε το Flash player, συνήθως έχει το όνομα Shockwave Flash.

Για να το ενεργοποιήσετε επιλέξτε Πάντα ενεργοποιημένο (Always activate) από το αναδυόμενο μενού που βρίσκεται στα δεξιά της λίστας.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Mozilla Firefox

Προφανώς, αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε, επιλέξτε Πάντα απενεργοποιημένο (Never activate) από το ίδιο μενού. Τέλος, επιλέγοντας Ερώτηση για ενεργοποίηση (Ask to activate), ο Firefox θα ζητάει την άδεια σας για την προσωρινή ενεργοποίηση του Flash player κάθε φορά που επισκέπτεστε μία ιστοσελίδα που προσπαθεί να φορτώσει flash περιεχόμενο όπως video, παιχνίδια, κλπ.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

8 Comments

 1. Ενεργοποίηση του Flash Player στον Mozilla Firefox

  καλημερα
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ¨ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ¨ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ.
  ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FLASH PLAYER ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.
  ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ INTERNET SECURITY
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοση του Flash Player χειροκίνητα από την ιστοσελίδα της Adobe και όχι μέσω της ενημέρωσης από το Firefox για να δούμε αν έτσι λύνεται το πρόβλημα.

 2. ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ FLASH PLAYER ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΥΟΥ P/C.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑ ΜΡΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΡΑΣΗ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ FLASH PLAYER ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  • Τα παραπάνω βήματα αναφέρονται στην ενεργοποίηση του Flash Player ενώ είναι ήδη εγκατεστημένος στον υπολογιστή. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται ότι δεν τον έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου οπότε θα χρειαστεί να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα και να το εγκαταστήσεις από εκεί.

   Θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα γιατί δεν είναι ευανάγνωστα και στη γλώσσα του internet είναι σαν να “φωνάζεις”.

 3. Γιάσας ζητώ τη βοήθειά σας για να ενημερώσω το πρόσθετο Adobe Flash Player σας ευχαριστώ

  • Παρέληψα να σας πω οτι στην ερώτηση για ενεργοποίηση μου βγάζει μόνο την ένδειξη ποτέ ενεργοποιημένο τι να κάνω;Σας ευχαριστώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*