Προειδοποίηση στο κλείσιμο πολλαπλών καρτελών στον Firefox

Όταν επιχειρείτε να κλείσετε ένα παράθυρο του Firefox, στο οποίο υπάρχουν περισσότερες από μία ανοικτές καρτέλες, εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό παράθυρο στο οποίο καλείστε να επιβεβαιώσετε την ενέργεια τερματισμού του browser. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, μιας και πολλές φορές τυχαίνει να κλείνουμε κατά λάθος τον browser ενώ προσπαθούμε να κλείσουμε μόνο μία καρτέλα.

Αν στο παρελθόν είχατε επιλέξει να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια επιβεβαίωσης κλεισίματος του Firefox, δείτε παρακάτω πώς μπορείτε πολύ εύκολα να το ενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις του browser.

Σε ένα ανοιχτό παράθυρο του browser πατήστε στο πορτοκαλί κουμπί του Firefox που βρίσκεται πάνω αριστερά και κάντε κλικ στις Επιλογές (Options) από το μενού επιλογών που θα εμφανιστεί.

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων που θα ανοίξει μεταφερθείτε στην καρτέλα Καρτέλες (Tabs) και τικάρετε την επιλογή Προειδοποίηση στο κλείσιμο πολλαπλών καρτελών (Warn me when closing multiple tabs).

Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις επιλογές σας και να κλείσετε το παράθυρο των ρυθμίσεων.

Αυτό ήταν!

Πλέον, κάθε φορά που επιχειρείτε να κλείσετε τον Firefox, έχοντας δύο ή περισσότερες ανοιχτές καρτέλες, θα χρειαστεί να επιβεβαιώνετε το κλείσιμο, όπως θα δείτε στην εικόνα. Φυσικά, μπορείτε να ακυρώσετε την ενέργεια κλεισίματος πατώντας στο κουμπί Ακύρωση (Cancel).

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*