Επικολλήστε κείμενο στον Firefox απλά πατώντας το μεσαίο κλικ του ποντικιού [FF Tweaks]

Ένα από τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Firefox είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης που προσφέρει μέσα από τη σελίδα ρυθμίσεων, about:config, αυξάνοντας έτσι την ευκολία χρήσης του browser καθώς και την παραγωγικότητα μας. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πώς μπορείτε να επικολλήσετε ένα κομμάτι κειμένου ή ένα url πατώντας απλά το μεσαίο κλικ του ποντικιού, ενεργοποιώντας την επιλογή middlemouse.paste.

Αφού ανοίξετε τον Firefox, πληκτρολογήστε about:config[/do] στη μπάρα διευθύνσεων και πατήστε Enter.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα. Μην ανησυχείτε, πατήστε στο κουμπί Θα προσέχω, Το υπόσχομαι (I’ll be careful, I promised) για να συνεχίσετε.

Έπειτα, πληκτρολογήστε middlemouse.paste[/do] στο πεδίο Φίλτρο (Filter) και πατήστε Enter. Όπως θα δείτε, η αρχική Τιμή (Value) είναι false. Πατήστε διπλό κλικ ή δεξί κλικ και επιλέξτε Toggle για να αλλάξετε την Τιμή (Value) σε true.

Αυτό ήταν!

Για να το δοκιμάσετε αντιγράψτε ένα url ή ένα κείμενο από μια ιστοσελίδα και πατήστε το μεσαίο κλικ του ποντικιού (ροδέλα) σε ένα πεδίο κειμένου για το επικολλήσετε. Μπορείτε να επικολλήσετε πάνω από μία φορές το κείμενο που έχετε αντιγράψει στη μπάρα διευθύνσεων, στην αναζήτηση, και γενικότερα σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πεδίο εισαγωγής κειμένου. Προφανώς, η επικόλληση με αυτό τον τρόπο λειτουργεί μόνο μέσα στον Firefox.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*