Προειδοποίηση κατά το κλείσιμο πολλαπλών καρτελών στον Internet Explorer

Ένα από τα “λάθη” που όλοι έχουμε κάνει κατά καιρούς είναι να κλείνουμε όλα τα παράθυρα του browser που χρησιμοποιούμε στην προσπάθεια να κλείσουμε μία μόνο καρτέλα. Ως προεπιλογή στον Internet Explorer εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό παράθυρο, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, κάθε φορά που επιχειρούμε να κλείσουμε τον browser με περισσότερες από μία καρτέλες ανοιχτές, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους λάθη.

Αν παλιότερα επιλέξατε να απενεργοποιήσετε αυτή την προειδοποίηση, τικάροντας την επιλογή Να κλείνουν πάντα όλες οι καρτέλες (Always close all tabs), και θέλετε να την επαναφέρετε ξανά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Αφού ανοίξετε τον Internet Explorer, κάντε κλικ στον τροχό που βρίσκεται πάνω δεξιά και πατήστε στην επιλογή Επιλογές Internet (Internet Options).

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων που θα εμφανιστεί μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά (General) και πατήστε στο κουμπί Ρυθμίσεις (Settings) της κατηγορίας Καρτέλες (Tabs).

Εδώ, τικάρετε την επιλογή Να εμφανίζεται προειδοποίηση κατά το κλείσιμο πολλαπλών καρτελών (Warn me when closing multiple tabs) και πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Αυτό ήταν! Πλέον κάθε φορά που επιχειρείτε να κλείσετε δύο ή περισσότερες καρτέλες στον Internet Explorer θα εμφανίζεται το προειδοποιητικό παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*