Ενεργοποίηση της JavaScript στον Internet Explorer

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε την JavaScript στις πρόσφατες εκδόσεις του Internet Explorer.

Η JavaScript είναι ήδη ενεργοποιημένη ως προεπιλογή σε κάθε Windows υπολογιστή και τις περισσότερες φορές δε θα χρειαστεί να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση. Ωστόσο, αν έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη φόρτωση της JavaScript στον Internet Explorer ή αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με το Skype, δείτε στα παρακάτω βήματα πώς να την ενεργοποιήσετε στον υπολογιστή σας.

Ενεργοποίηση JavaScript στον Internet Explorer

Αφού ανοίξετε τον Internet Explorer, πατήστε στο εικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία για να εμφανίσετε το μενού επιλογών και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή Επιλογές Internet (Internet Options).

Ενεργοποίηση της JavaScript στον Internet Explorer

Στο παράθυρο ρυθμίσεων που θα ανοίξει, μεταβείτε στην καρτέλα Ασφάλεια (Security). Εδώ, επιλέξτε τη ζώνη Internet (το εικονίδιο με την υδρόγειο) και έπειτα πατήστε στο κουμπί Προσαρμοσμένο επίπεδο (Custom level).

Ενεργοποίηση της JavaScript στον Internet Explorer

Στο νέο παράθυρο, βρείτε την ενότητα Εκτέλεση (Scripting) και στην επιλογή Ενεργές δέσμες ενεργειών (Active Scripting) ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση (Enable). Πατήστε ΟΚ για να κλείσετε το παράθυρο και να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας.

Ενεργοποίηση της JavaScript στον Internet Explorer

Τέλος, κλείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα του Internet Explorer και ανοίξτε τον browser ξανά για να εφαρμοστούν οι αλλαγές σας. Η JavaScript πλέον θα μπορεί να ‘τρέξει’ στον Internet Explorer του υπολογιστή σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*