Ενεργοποίηση του Flash Player στον Internet Explorer

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε το Flash player στον Internet Explorer 11 για να εμφανίζεται το flash περιεχόμενο στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Αν διαπιστώσατε ότι δεν εμφανίζεται το flash περιεχόμενο στον Internet Explorer, ακόμη και αν έχετε εγκαταστήσει το πρόσθετο plugin, ενδεχομένως να είναι απενεργοποιημένο. Στα παρακάτω βήματα θα δείτε πώς να ενεργοποιήσετε το Flash player στον Internet Explorer 11, η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη.

Σημείωση: Στα Windows 8/8.1/8.x το Flash player βρίσκεται ενσωματωμένο στον Internet Explorer 11 και έτσι δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Flash player ξεχωριστά. Το έχετε ήδη. Αντιθέτως, στον Internet Explorer των Windows 7 θα χρειαστεί να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας χειροκίνητα. (http://get.adobe.com/flashplayer/)

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Internet Explorer

Πατήστε στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία, όπως θα δείτε στην εικόνα, και έπειτα στην επιλογή Διαχείριση προσθέτων (Manage Add-ons).

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Internet Explorer

Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, μεταβείτε στην ενότητα Γραμμές εργαλείων και επεκτάσεις (Toolbars and Extensions) της κατηγορίας Τύποι προσθέτων (Add-on Types) που θα βρείτε στο αριστερό πεδίο. Στη λίστα που θα εμφανιστεί, αναζητήστε την επέκταση με όνομα Shockwave Flash Object που αποτελεί ένα εναλλακτικό όνομα για το Flash Player.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Internet Explorer

Στην ενότητα Κατάσταση (Status) μπορείτε να δείτε αν είναι ήδη ενεργοποιημένη η επέκταση του Flash player στον Internet Explorer 11. Για να την ενεργοποιήσετε, πατήστε στην αντίστοιχη επέκταση και έπειτα στο κουμπί Ενεργοποίηση (Enable) που θα βρείτε κάτω δεξιά. Διαφορετικά, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από το μενού που θα εμφανιστεί πατώντας δεξί κλικ στην επέκταση.

Ενεργοποίηση του Flash Player στον Internet Explorer

Είναι προφανές ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή το Flash player στον Internet Explorer.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*