Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια και να κλειδώσετε τις αναρτήσεις σας πριν τη δημοσίευση στο Google+

Όπως είχαμε δει παλιότερα, στο Google+ υπήρχαν οι δυνατότητες [link id=’1539′ text=’απενεργοποίησης των σχολίων στις δημοσιεύσεις σας’] καθώς επίσης και το [link id=’1551′ text=’κλείδωμα των αναρτήσεων σας’], αφού όμως είχατε μοιραστεί πρώτα με τους κύκλους σας το περιεχόμενο της δημοσίευσης.

Πλέον, εδώ και λίγες μέρες μετά από απαίτηση αρκετών χρηστών, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια δημοσίευση ή να κλειδώσετε την ανάρτηση σας, πριν ακόμη τη δημοσιεύσετε.

Για να χρησιμοποιήσετε τις δύο νέες επιλογές, πατήστε στο βελάκι που εμφανίζεται κάτω δεξιά της περιοχής δημοσίευσης και επιλέξτε Απενεργοποίηση σχολίων (Disable comments) ή Κλείδωμα αυτής της ανάρτησης (Lock this post) ανάλογα με την ενέργεια που επιθυμείτε.

Αφού επιβεβαιώσετε κάθε ενέργεια, θα εμφανιστεί και το ανάλογο εικονίδιο αμέσως μετά.

Όταν απενεργοποιείτε τα σχόλια σε μια δημοσίευση, οι φίλοι σας θα μπορούν να πατήσουν +1 στη δημοσίευση σας αλλά δε θα μπορούν να τη σχολιάσουν. Κλειδώνοντας μια ανάρτηση στην ουσία απενεργοποιείτε το δικαίωμα αναδημοσίευσης (reshare) των αναρτήσεων σας από τρίτους.

About Δημήτρης Τόνιας 1362 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*