Πώς να επιλέξετε ποιοι μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις στο Google+

Ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από το Google+ και ήταν απαίτηση αρκετών χρηστών, είναι η δυνατότητα ρύθμισης των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε από τις αλληλεπιδράσεις σας με άτομα των κύκλων σας και όχι μόνο. Πλέον, όπως ανακοίνωσε η Google, μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα άτομα ή τους κύκλους από τους οποίους επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Έτσι, θα μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα το λογαριασμό και τις αλληλεπιδράσεις με τους φίλους και τους γνωστούς σας χωρίς να χάνεστε στις αμέτρητες, ανούσιες πολλές φορές, ειδοποιήσεις του Google+.

Οι ειδοποιήσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε είναι όταν κάποιος μοιράζεται μαζί σας μια προσωπική ανάρτηση ή έχει επιλέξει να ενημερώσει τους παραλήπτες, όταν αναφέρει (mention) το όνομά σας σε μια δημοσίευση ή ένα σχόλιο, καθώς και όταν σας προσκαλεί σε ένα hangout ή ένα παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά, θα συνεχίσετε να δέχεστε ειδοποιήσεις κάθε φορά που σχολιάζει ένα άτομο μια δημοσίευση σας ή σας προσθέτει στους κύκλους του.

Ας δούμε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε ποιοι μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις.

Αφού συνδεθείτε στον Google+ λογαριασμό σας, πατήστε στον τροχό που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις Google+ (Google+ Settings).

Θα μεταφερθείτε απευθείας στην κατηγορία Google+, στην οποία θα δείτε πάνω-πάνω την επιλογή Ποιοι μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις; (Who can send you notifications?).

Όπως θα δείτε, η αρχική ρύθμιση είναι οι Εκτεταμένοι κύκλοι (Extended circles). Πατήστε σε αυτή την επιλογή για να επιλέξετε ανάμεσα στις γρήγορες ρυθμίσεις που σας προτείνει το Google+.

Αν θέλετε να επιλέξετε συγκεκριμένους κύκλους ή άτομα πατήστε στην επιλογή Προσαρμογή (Custom) και ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις στα μέτρα σας.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πατήστε Αποθήκευση (Save) για να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*