Πώς να αποκλείσετε ένα άτομο στο Google+

Ενοχλητικά άτομα συναντάμε συχνά στη ζωή μας και πόσο μάλλον στα κοινωνικά δίκτυα όπως και το Google+. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τέτοια άτομα, δείτε πώς μπορείτε να το πετύχετε πολύ εύκολα, χωρίς ενοχές, αφού το άτομο που “μπλοκάρετε” θα συνεχίζει να βλέπει τις δημοσιεύσεις σας αλλά δεν θα ενημερωθεί σχετικά με τον αποκλεισμό.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταφερθείτε στην Ροή (Stream) για να δείτε τις δημοσιεύσεις των φίλων σας.

Βρείτε μια δημοσίευση ενός φίλου που θέλετε να αποκλείσετε (block), πατήστε στο βελάκι που βρίσκετε στο δεξί μέρος της δημοσίευσης και επιλέξτε Αποκλεισμός αυτού του χρήστη (Block this person).

Πατήστε Αποκλεισμός (Block) για να επιβεβαιώσετε τον αποκλεισμό του φίλου σας.

Πλέον, θα απαλλαγείτε από τις “ενοχλητικές”, ίσως, δημοσιεύσεις του ατόμου που μόλις αποκλείσατε, ο οποίος δεν θα μπορεί να σχολιάσει τις δικές σας δημοσιεύσεις καθώς και θα καταργηθεί από τους κύκλους σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκλείσετε ένα χρήστη επιλέγοντας Αποκλεισμός μέσα από το προφίλ του, επιβεβαιώνοντας στη συνέχεια τον αποκλεισμό.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1362 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*