Πώς να μοιραστείτε ένα κύκλο με τους φίλους σας στο Google+

Ένα νέο χαρακτηριστικό ανακοίνωσε η Google για το κοινωνικό της δίκτυο, Google+, με το οποίο έχετε πλέον τη δυνατότητα να μοιραστείτε τους κύκλους σας με άλλα άτομα στο δίκτυο σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να προτείνετε στους φίλους σας άτομα που ακολουθείτε όπως οι επαγγελματικές σας επαφές, συμμαθητές/συμφοιτητές, άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, κτλ., πολύ απλά προσθέτοντας τον κύκλο που μοιραστήκατε στο δικό τους λογαριασμό.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς μπορείτε να μοιραστείτε ένα κύκλο με τους φίλους σας στο Google+.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google+, πατήστε στο εικονίδιο των Κύκλων (Circles) για να δείτε τους κύκλους που έχετε δημιουργήσει.

Κάντε κλικ στον κύκλο που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, και αφού “ανοίξει”, πατήστε στην επιλογή Κοινή χρήση (Share) που θα εμφανιστεί στην περιοχή του κύκλου,

ή επιλέξτε Μοιραστείτε αυτόν τον κύκλο (Share this circle) που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου μπορείτε να προσθέσετε το σχόλιο που επιθυμείτε και να επιλέξετε σε ποιους θα εμφανίζεται η δημοσίευση μεταξύ των κύκλων σας. Αφού τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Κοινή χρήση (Share) για μοιραστείτε τον κύκλο με τους φίλους σας.

Όπως θα δείτε αν ρίξετε μια ματιά στο προφίλ σας, οι φίλοι σας μπορούν να δουν τα άτομα του κύκλου που μόλις μοιραστήκατε καθώς επίσης και να προσθέσουν τον κύκλο στο δικό τους προφίλ.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*