Νέο YouTube app για Windows Phones 8 – 7.5, όμορφο και δωρεάν

Το νέο YouTube app είναι πλέον γεγονός για τα Windows Phone 8 και πλέον οι κάτοχοι των Nokia Lumia και των υπόλοιπων Windows Phones μπορούν να απολαμβάνουν τα YouTube videos δωρεάν από το smartphone.

Μέχρι πρότινος, η επίσημη εφαρμογή YouTube στο Windows Phone Store δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μία διαφορετική έκδοση που θα συναντούσε κανείς μέσω του mobile browser. Η κατάσταση αλλάζει από τη Microsoft που κυκλοφορεί την επίσημη YouTube εφαρμογή που έχει αναπτύξει η ίδια αντί της Google.

Νέο YouTube app για Windows Phones 8 – 7.5, όμορφο και δωρεάν

Το YouTube app για Windows Phones έχει σχεδιαστεί και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις αντίστοιχες εφαρμογές στα Android και iOS smartphones χωρίς ωστόσο να υστερεί σε ομορφιά και λειτουργικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανανεωμένο Facebook app που βρίσκεται σε beta φάση και ξεφεύγει από τα πλαίσια του “metro design” που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η Microsoft.

Νέο YouTube app για Windows Phones 8 – 7.5, όμορφο και δωρεάν

Τα χαρακτηριστικά της YouTube εφαρμογής είναι πλούσια. Καρφίτσωμα videos, playlists, κανάλια, ακόμη και αναζητήσεις ώστε η πρόσβαση να είναι πιο γρήγορη από ποτέ. Τα Live tiles κάνουν καλά τη δουλειά τους και ανανεώνονται ανάλογα με το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει να εμφανίζεται αυτόματα.

Τα YouTube videos συνεχίζουν να παίζουν ακόμη και όταν η οθόνη έχει κλειδώσει, άλλωστε η μουσική αποτελεί ιδιαίτερα ζωτικό κομμάτι του YouTube. Εκτός των αναμενόμενων επιλογών για γρήγορη κοινή χρήση με τα κοινωνικά δίκτυα, το νέο YouTube app εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα Kid’s Corner των Windows Phone 8 για να περιορίσετε τη χρήση της υπηρεσίας με βάση τις ρυθμίσεις του Safety Mode που έχετε επιλέξει.

Νέο YouTube app για Windows Phones 8 – 7.5, όμορφο και δωρεάν

Όνομα: YouTube
Κατηγορία: Μουσική + Βίντεο
Τιμή: Δωρεάν
Διαθέσιμη σε: Windows Phone 8, Windows Phone 7.5
Λήψη: Windows Phone Store[/do]

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*