Συνεργασία Microsoft με 9 νέους κατασκευαστές για Windows Phones 8.1 smartphones

Η Microsoft ανακοίνωσε τη συνεργασία με 9 επιπλέον κατασκευαστές για την εξάπλωση των Windows Phones παγκοσμίως.

Μετά την Nokia, την HTC, την Samsung και την Huawei, η Microsoft επεκτείνει τη συνεργασία της με περισσότερους κατασκευαστές και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι να αυξήσει τα ποσοστά σε αναδυόμενες αγορές. Εκτός των LG, Lenovo και ZTE, οι υπόλοιποι νέοι κατασκευαστές που προστέθηκαν στη λίστα συνεργατών όπως οι Gionee, Lava (Xolo), Longcheer, JSR, Foxconn, Carbon είναι κινεζικής προέλευσης και στοχεύουν τις ιδιαίτερα μεγάλες αγορές της Κίνας και της Ινδίας.

Συνεργασία Microsoft με 9 νέους κατασκευαστές για Windows Phones 8.1 smartphones

Αν και δεν είναι σίγουρο αν θα φτάσουν ποτέ τα νέα Windows Phone smartphones στην Ευρώπη και την Αμερική, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις νέες συσκευές με Windows Phone 8.1 από τη Lenovo και την LG.

Παράλληλα, αρκετές αλλαγές έρχονται στα Windows Phone 8.1 που πλέον θα υποστηρίζουν όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, θα υποστηρίζουν τους επεξεργαστές της σειράς Snapdragon 200 και 400 καθώς επίσης και τη δυνατότητα dual-sim που είδαμε πρόσφατα στα νέα Nokia X smartphones.

Υπομονή μέχρι το συνέδριο Build 2014 στις αρχές του Απρίλη που προφανώς θα ανακοινωθούν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τα Windows Phone 8.1 και τα μελλοντικά σχέδια της Microsoft για το 2014.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*