Πώς να προσθέσετε τις εκδηλώσεις του Facebook στο Google Calendar

Καθημερινά δεχόμαστε αρκετές προσκλήσεις για κάθε είδους εκδηλώσεις από τους φίλους μας στο Facebook από τις οποίες σε κάποιες σκοπεύουμε να παραβρεθούμε και τις υπόλοιπες απλά τις αγνοούμε. Αν χρησιμοποιείτε το Google Calendar για να ρυθμίζετε τον χρόνο σας, θα βρείτε αρκετά χρήσιμη την δυνατότητα εμφάνισης των εκδηλώσεων που σας ενδιαφέρουν μέσα από το ημερολόγιο της Google αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Facebook για να ελέγξετε τις ημερομηνίες.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε τις εκδηλώσεις του Facebook στο Google Calendar.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και πατήστε στην κατηγορία Εκδηλώσεις (Events) που βρίσκεται στο αριστερό μενού.

2. Στην σελίδα των εκδηλώσεων, βρείτε, στο κάτω μέρος, και πατήστε στον σύνδεσμο Εξαγωγή (Export).

3. Θα εμφανιστεί ένα παραθυράκι μέσα στο οποίο υπάρχει ένα url των εκδηλώσεων σας στο Facebook. Αντιγράψτε το url και πατήστε Κλείσιμο (Close) για να κλείσετε το παράθυρο.

4. Ανοίξτε το Google Calendar, πατήστε την επιλογή Προσθήκη (Add) από το αριστερό μενού και επιλέξτε Προσθήκη διεύθυνσης μέσω URL (Add by URL).

5. Επικολλήστε το url που δημιουργήσατε στο βήμα 3 και πατήστε Προσθήκη ημερολογίου (Add Calendar).

Αυτό ήταν!

Πλέον, κάθε φορά που επιλέγετε να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση μέσα από το Facebook, θα εμφανίζεται αυτόματα στο Google Calendar.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*