Πώς να φορτώνετε τις αγαπημένες σας σελίδες αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε τον Chrome

Όλοι μας έχουμε κάποιες αγαπημένες σελίδες που επισκεπτόμαστε καθημερινά και αρκετές φορές, μάλιστα, κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως σελίδες ειδησεογραφικές, αθλητικές, γενικού ενδιαφέροντος, το Facebook, κτλ. Δεν θα ήταν αρκετά βολικό να φορτώνονται οι σελίδες αυτές αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε τον αγαπημένο σας Chrome;

Πλέον, υπάρχει αυτή η δυνατότητα και δείτε αμέσως πόσο εύκολα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε.

Πατήστε στο κλειδί που βρίσκεται πάνω δεξιά του παραθύρου και επιλέξτε Επιλογές (Options).

Στην καρτέλα Βασικά στοιχεία (Basics) θα βρείτε την ενότητα Κατά την εκκίνηση (On startup) η οποία αποτελείται από τρεις επιλογές, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πατώντας στην τρίτη επιλογή Άνοιγμα των ακόλουθων σελίδων (Open the following pages) μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο πεδίο Προσθήκη νέας σελίδας (Add a new page) όσες σελίδες επιθυμείτε να φορτώνουν αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε τον Chrome.

Πατώντας στο κουμπί Χρήση τρέχουσων σελίδων (Use current pages) προστίθενται αυτόματα όλες οι ανοιχτές σελίδες που έχετε ανοιχτές τη συγκεκριμένη στιγμή στον browser σας.

Για να διαγράψετε μια σελίδα από τη λίστα απλά πατήστε το κουμπί Χ δίπλα από την διεύθυνση.

Όπως βλέπετε οι τρεις σελίδες που επιλέξαμε για το συγκεκριμένο παράδειγμα φορτώθηκαν όταν ανοίξαμε ξανά τον Google Chrome.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*