Πώς να φορτώνετε τις αγαπημένες σας σελίδες κάθε φορά που ανοίγετε τον Firefox

Έχετε διαβάσει ήδη στο Techster.gr, σε προηγούμενους οδηγούς, για το πώς να φορτώνετε τις αγαπημένες σας σελίδες κάθε φορά που ανοίγετε τον Chrome και τον Internet Explorer. Μιας και ο Firefox είναι ο αγαπημένος browser αρκετών από εσάς, ας δούμε πώς μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε και στον Firefox με ένα πολύ απλό “κολπάκι”.

Πατήστε το πορτοκαλί κουμπί του Firefox που βρίσκεται πάνω αριστερά και επιλέξτε Επιλογές (Options) από το μενού επιλογών που θα εμφανιστεί.

Στo πεδίο Αρχική σελίδα (Homepage) της καρτέλας Γενικά (General) πληκτρολογήστε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το διαχωριστικό | ανάμεσα τους.

Για παράδειγμα: www.google.gr|www.techster.gr|www.facebook.com

Εναλλακτικά, αν έχετε ήδη ανοιχτές τις ιστοσελίδες στον Firefox που θέλετε να προσθέσετε, πατήστε το κουμπί Χρήση τρεχουσών σελίδων (Use Current Pages) και θα γίνει αυτόματα.

Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Πλέον, κάθε φορά που θα ανοίγετε τον Firefox, οι αγαπημένες σας σελίδες θα φορτώνονται αυτόματα σε διαφορετικές καρτέλες.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*