Στις 10 Δεκεμβρίου έρχεται ο Metro Firefox 26 για τα Windows 8 και 8.1

Η “metro” έκδοση του Firefox για το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8 και 8.1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πλάνο της Mozilla.

Εδώ και αρκετούς μήνες η Mozilla ετοιμάζει την metro εκδοχή του Firefox για τους χρήστες των Windows 8 χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία στοιχεία η 26η έκδοση του Firefox που θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2013 θα ενσωματώνει την metro έκδοση του browser παράλληλα με την αντίστοιχη για το κλασικό desktop.

Στις 10 Δεκεμβρίου έρχεται ο Metro Firefox 26 για τα Windows 8 και 8.1

Η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στα nightly builds του browser που προτείνεται μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς, τον Σεπτέμβριο θα έρθει στην dev έκδοση και στο τέλος του Οκτώβρη στην αντίστοιχη beta έκδοση. Ο Firefox θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως συμβαίνει ήδη στον Google Chrome, δηλαδή με μία εγκατάσταση θα μπορείτε να επισκέπτεστε ιστοσελίδες είτε μέσω του Firefox στο desktop είτε στο νέο γραφικό περιβάλλον που προφανώς θα είναι βελτιστοποιημένο περισσότερο για οθόνες αφής και tablets που τρέχουν τα Windows 8.

Δες επίσης: Αφαίρεση του Delta Search κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox

Η metro έκδοση του Firefox 26 θα είναι διαθέσιμη μόνο για υπολογιστές και tablets με Windows 8 και Windows 8.1, καθώς η Microsoft δεν επιτρέπει τη εγκατάσταση browser τρίτου κατασκευαστή στα Windows RT.

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*