Το Feedly έρχεται στα Windows 8/RT και Windows Phone 8

Η απόφαση της Google να διακόψει οριστικά τη λειτουργία του Google Reader τους επόμενους μήνες προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στους χιλιάδες χρήστες της υπηρεσίας που πλέον αναζητούν νέες εναλλακτικές λύσεις για την ενημέρωση του μέσω των RSS Readers.

Το Feedly έρχεται στα Windows 8/RT και Windows Phone 8

Το Feedly φαίνεται πως έχει κερδίσει αρκετούς δυσαρεστημένους χρήστες του Google Reader, ξεπερνώντας τους 500.000 από τις πρώτες 48 ώρες μετά την ανακοίνωση, αφού πρόκειται για ένα αρκετά καλό RSS Reader. Αυτή τη στιγμή το Feedly είναι διαθέσιμο ως πρόσθετο για τον Chrome, τον Firefox και Safari καθώς επίσης ως δωρεάν εφαρμογή σε Android και iOS smartphones και tablets.

Τα νέα είναι θετικά για τους χρήστες των Windows αφού ο Cyril Moutran, διευθυντικό στέλεχος του Feedly, ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι το Feedly έρχεται σύντομα στα Windows 8, Windows RT και Windows Phone 8. Αν και δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του Feedly για το οικοσύστημα των Windows, η είδηση σίγουρα θα χαροποιήσει αρκετούς που περιμένουν τον τέλειο αντικαταστάτη του Google Reader.

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*