Πώς να κλείσετε τις Metro εφαρμογές στα Windows 8 Consumer Preview

Μία από τις πρώτες απορίες που θα δημιουργηθούν σε όσους από εσάς δοκιμάσετε την έκδοση Consumer Preview των Windows 8. Στην προηγούμενη έκδοση, Developer Preview, τα Windows 8 δέχθηκαν αρκετή κριτική και σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα μιας και η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν ήταν διαθέσιμη. Έως τώρα.

Δείτε παρακάτω πώς να κλείσετε εύκολα και γρήγορα μία ή περισσότερες Metro εφαρμογές στα Windows 8 Consumer Preview.

Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και σύρετε ελαφρώς προς τα κάτω για να εμφανιστούν όλες οι πρόσφατα ανοιγμένες εφαρμογές Metro. Διαφορετικά, πατήστε το συνδυασμό του πλήκτρου των Windows και του Tab.

Έπειτα, πατήστε δεξί κλικ στη Metro εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε και επιλέξτε Close από το μενού που θα εμφανιστεί.

Επίσης, μπορείτε να κλείσετε μία Metro εφαρμογή απευθείας ενώ είναι ήδη ανοικτή στο προσκήνιο. Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού στο πάνω μέρος της οθόνης, όπως θα παρατηρήσετε το βελάκι θα γίνει “χεράκι” και κρατήστε πατημένο το αριστερό πλήκτρο και σύρετε στο κάτω μέρος της οθόνης του υπολογιστή σας.

Διαφορετικά, κλείστε μία ανοικτή εφαρμογή Metro χρησιμοποιώντας το συνδυασμό των πλήκτρων Alt + F4.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*