Κλειδί προϊόντος των Windows 8 Consumer Preview (Product Key)

Στην πρώτη δοκιμαστική έκδοση Developer Preview των Windows 8 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όσοι δοκιμάσατε το νέο λειτουργικό πιθανόν να θυμάστε ότι δε χρειαζόταν να πληκτρολογήσετε κάποιο κλειδί προϊόντος ή να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε κίνηση ενεργοποίησης της συγκεκριμένης έκδοσης.

Αντιθέτως, στην έκδοση Consumer Preview των Windows 8 είναι απαραίτητο να πληκτρολογήσετε το αντίστοιχο κλειδί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης στον υπολογιστή σας, για να συνεχίσετε παρακάτω. Μιας και πρόκειται για public beta έκδοση το συγκεκριμένο κλειδί είναι το ίδιο για όλους, ανεξάρτητα από την έκδοση και τη γλώσσα που θα επιλέξετε να κατεβάσετε.

Το Κλειδί Προϊόντος (Product Key) που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε είναι ένα από τα παρακάτω:

DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J[/do]

NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8[/do]

Τα παραπάνω κλειδιά θα τα χρειαστείτε σε περίπτωση που επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό, χρησιμοποιώντας το εικονικό αρχείο .iso που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας, είτε χρησιμοποιώντας το αυτούσιο για εγκατάσταση σε εικονική μηχανή, είτε από bootable usb, είτε από DVD, κλπ.

Αντιθέτως, αν χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows 8 Consumer Preview, διαδικασία που θα δούμε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο, δε θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε κάποιο κλειδί προϊόντος, αφού παρέχεται αυτόματα.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*