Ημερομηνία λήξης των Windows 8 Consumer Preview

Αν και η δοκιμαστική έκδοση των Windows 8, Consumer Preview, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για πάντα. Όπως είχαμε δει σε προηγούμενο άρθρο για την έκδοση Developer Preview, έτσι και σε αυτή την περίπτωση η έκδοση που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας θα λήξει, προφανώς, κάποια στιγμή.

Η ημερομηνία λήξης των Windows 8 Consumer Preview έχει οριστεί, έως αυτή τη στιγμή, στις 16 Ιανουαρίου 2013. Αν και δε μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα επέκτασης της ημερομηνίας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ότι η τελική έκδοση των Windows 8 θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι εκείνη την ημέρα.

Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την ημερομηνία λήξης της έκδοσης που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας πατώντας το συνδυασμό του πλήκτρου των Windows και του R, για να ανοίξετε την εντολή Εκτέλεση (Run command), στην οποία θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε winver.exe και να πατήσετε Enter.

Όπως θα δείτε, στο παράθυρο που θα εμφανιστεί εμφανίζεται η ημερομηνία λήξης της δοκιμαστικής έκδοσης των Windows 8.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης θα εμφανίζονται σχετικές ενημερώσεις ώστε να αναβαθμίσετε σε μία νεότερη ή στην τελική έκδοση των Windows 8.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*