Επεκτείνετε την περίοδο χρήσης των Windows 8 Developer Preview

Η Microsoft κυκλοφόρησε μία νέα ενημέρωση, μέσω του Windows Update, για την έκδοση Developer Preview των Windows 8 με την οποία μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια χρήσης του λειτουργικού έως τις 16 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή για περίπου ένα χρόνο από σήμερα. Η προηγούμενη περίοδος χρήσης της δοκιμαστικής έκδοσης ήταν έως τις 11 Μαρτίου 2012, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε τη νέα ενημέρωση πριν από αυτή την ημερομηνία.

Η διαδικασία επέκτασης είναι τυπική και αρκετά εύκολη. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), πραγματοποιήστε έλεγχο για νέες ενημερώσεις (Check for updates) και προχωρήστε στην εγκατάσταση της ενημέρωσης KB2671501. Για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα χρειαστεί η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την επέκταση της διάρκειας χρήσης του λειτουργικού πληκτρολογώντας winver ή winver.exe στην Γραμμή Εντολών (Command Prompt) ή στην Εκτέλεση (Run), αντίστοιχα.

Φυσικά, μη ξεχνάτε ότι στις 29 Φεβρουαρίου 2012 θα είναι διαθέσιμη η επόμενη δοκιμαστική έκδοση των Windows 8, με την κωδική ονομασία Consumer Preview.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ενημέρωση KB2671501.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*