Ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 8 (Developer Preview)

Όπως πιθανόν να έχετε γνωρίζετε, η Micosoft έκανε διαθέσιμη πριν λίγες ημέρες μια pre-beta έκδοση των Windows 8 (Developer Preview) την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το επίσημο site.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε και εσείς το νέο λειτουργικό, για δοκιμαστικούς λόγους και μόνο, μιας και δεν πρόκειται για την τελική έκδοση, καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά αρχικά στις ελάχιστες απαιτήσεις που θα πρέπει να διαθέτει ο υπολογιστής σας, σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες.

Τα Windows 8 (Developer Preview) διατίθενται σε δύο εκδόσεις, 32-bit και 64-bit. Αν ο υπολογιστής σας τρέχει ήδη Windows 7 ή Windows Vista τότε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τα νέα Windows 8 (Developer Preview).

  • Για την έκδοση 32-bit:

Επεξεργαστή (x86) 1 GHz ή γρηγορότερο
1 Ghz μνήμης RAM
16 GB ελεύθερο χώρο στο δίσκο
Υποστήριξη για DirectX9 με WWDM 1.0

  • Για την έκδοση 64-bit:

Επεξεργαστή (x64) 1 GHz ή γρηγορότερο
2 GB μνήμης RAM
20 GB ελεύθερο χώρο στο δίσκο
Υποστήριξη για DirectX9 με WWDM 1.0

Επίσης, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές με Metro style θα πρέπει η ανάλυση της οθόνης σας να είναι 1024×768 ή μεγαλύτερη.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*