Πώς να κατεβάσετε την έκδοση Developer Preview των Windows 8

Η έκδοση Developer Preview των Windows 8, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο BUILD, αποτελεί μια pre-beta έκδοση του νέου λειτουργικού της Microsoft, η οποία προορίζεται κυρίως για developers. Παρ’ όλα αυτά, η δοκιμαστική αυτή έκδοση των Windows 8 είναι πλέον διαθέσιμη για όλους. Διατίθενται σε 3 αγγλικές εκδόσεις του λειτουργικού, Developer Preview μαζί με Developer Tools (x64) καθώς και από μια 32-bit και 64-bit έκδοση χωρίς τα developer tools, επιλέγοντας πάντα αυτή που επιθυμείτε να δοκιμάσετε.

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω εκδόσεις σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας:

Windows Developer Preview with developer tools English, 64-bit (x64)
Μέγεθος: 4.8 GB

Windows Developer Preview English, 64-bit (x64)
Μέγεθος: 3.6 GB

Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)
Μέγεθος: 2.8 GB

Οι σύνδεσμοι και για τις 3 εκδόσεις είναι direct links, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον download manager της επιλογής σας για να τις κατεβάσετε.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της Microsoft.

Μη ξεχνάτε ότι δεν πρόκειται για τελικό προϊόν και σε καμία περίπτωση δε προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί ως το κύριο λειτουργικό σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης ενδέχεται να μη συμπεριλαμβάνονται στην τελική έκδοση όπως επίσης και να μη λειτουργούν σωστά.[/do]

Τέλος, όλες οι εκδόσεις παρέχονται αυτούσιες και δεν απαιτείται οποιαδήποτε είδους ενεργοποίηση (activation) από τη μεριά σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*