Αφαίρεση του Delta Search κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox [Λύθηκε]

Το Delta Search αποτελεί ένα ενοχλητικό (για την πλειονότητα των χρηστών) toolbar που έρχεται συνήθως μέσω δωρεάν εφαρμογών που εγκαθιστάτε στον υπολογιστή σας. Εκτός από το toolbar που εμφανίζεται στο επάνω μέρος του αγαπημένου σας browser, το Delta Search έχει την ικανότητα να αλλάζει την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης ακόμη και τη σελίδα που προβάλλεται κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox.

Στο Winuser.gr δεχθήκαμε μία τέτοια ερώτηση σχετικά με την αφαίρεση του Delta Search κάθε φορά που ανοίγει μία νέα καρτέλα στον Firefox. Μάλιστα, ακόμη και μετά από την πλήρη απεγκατάσταση του Delta Search από τον υπολογιστή, η ενοχλητική ενέργεια εξακολουθούσε να ενοχλεί τον φίλο Winuser.

Προτείνουμε: Revo Uninstaller για πλήρη κατάργηση toolbars, plugins και εφαρμογών στα Windows

Αν το Delta Search εμφανίζεται και στον δικό σας Firefox, δείτε στα παρακάτω βήματα πώς να το αφαιρέσετε και να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία της νέας καρτέλας του browser.

Αφαίρεση του Delta Search κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox

Αφαίρεση του Delta Search κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox

Αφού ανοίξετε τον Firefox, πληκτρολογήστε about:config στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Enter. Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε πατήστε στο κουμπί Θα προσέχω, το υπόσχομαι (I’ll be careful, I promise) για να συνεχίσετε.

Αφαίρεση του Delta Search κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox

Έπειτα, πληκτρολογήστε «delta» στο πεδίο της αναζήτησης για να βρείτε την αντίστοιχη εγγραφή που θα χρειαστεί να αλλάξετε ή βρείτε την απευθείας πληκτρολογώντας browser.newtab.url στο αντίστοιχο πεδίο.

Αφαίρεση του Delta Search κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στον Firefox

Για να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία της νέας καρτέλα του Firefox πατήστε δεξί κλικ στην παραπάνω εγγραφή και επιλέξτε Επαναφορά (Restore) από το μενού που θα εμφανιστεί.

Αυτό ήταν! Το Delta Search έχει αφαιρεθεί και δε θα εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγετε μία νέα καρτέλα στον αγαπημένο σας browser. Μπορείτε πλέον να κλείσετε την καρτέλα των ρυθμίσεων (about:config) που έχετε ανοικτή.

Δείτε επίσης: Ask Toolbar Remover, καταργήστε εύκολα την ενοχλητική toolbar

Αν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα με τα Windows ή θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή σας, σας περιμένουμε στο Winuser.gr για να σας βοηθήσουμε.[/do]
About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*