Το Skype σε όλα τα Windows 8.1 PC και tablets

Το Skype θα αποτελεί πλέον μέρος του λειτουργικού και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή που θα συνδεθείτε στον Windows 8.1 υπολογιστή ή tablet.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι φήμες για την ενσωμάτωση του Skype στα Windows 8.1 είχαν φουντώσει και πλέον η Microsoft επιβεβαιώνει αυτό που περιμέναμε. Το Skype θα αντικαταστήσει πλήρως το Messaging app των Windows 8 και θα προσφέρει κλήσεις με φωνή και εικόνα καθώς και την κλασική αποστολή και λήψη άμεσων μηνυμάτων κειμένου μέσα από τα Windows 8.1 και Windows RT 8.1.

Το Skype σε όλα τα Windows 8.1 PC και tablets

Αν και η εφαρμογή του Skype ήταν διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Windows Store από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των Windows 8, η κατάσταση αλλάζει και πλέον θα είναι μία από τις νέες προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 8.1 που θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου 2013.

Μετά από τη τέλος λειτουργίας του Live Messenger, το Skype απέκτησε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και πλέον αποτελεί μία από τις καλύτερες εφαρμογές για συνομιλία με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Η ομάδα του Skype φροντίζει να αναβαθμίζει την εφαρμογή με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όπως τη συνομιλία απευθείας από τον browser μέσω του Outlook.com λογαριασμού, αλλά και προσθέτοντας καλύτερη αλληλεπίδραση με εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft όπως το Office 365, Lync, κλπ.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*