Το Skype ήρθε στο Outlook.com, μηνύματα και HD βίντεο-κλήσεις από παντού

Το Skype είναι διαθέσιμο σε όλους μέσα από το Outlook.com για συνομιλίες και HD βιντεο-κλήσεις μέσα από τον αγαπημένο σας browser.

Τους προηγούμενους μήνες η Microsoft είχε ξεκινήσει την πιλοτικά την ενσωμάτωση του Skype στους Outlook.com λογαριασμούς σε επιλεγμένες χώρες. Πλέον, η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων κειμένου, φωνής και video είναι επίσημα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Αν και οι προθέσεις ήταν ήδη γνωστές, η ενσωμάτωση του Skype στο Outlook.com ήταν ένα προφανές επακόλουθο μετά τη διακοπή λειτουργίας του Messenger και τη συγχώνευση του ολοκληρωτικά στο Skype λίγο καιρό πριν.

Το Skype ήρθε στο Outlook.com, μηνύματα και HD βίντεο-κλήσεις από παντού

Για να χρησιμοποιήσετε τις βιντεο-κλήσεις, μάλιστα σε ποιότητα HD, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον Outlook.com λογαριασμό σας από τον αγαπημένο σας browser και να εγκαταστήσετε το αντίστοιχο plugin που θα σας δώσει αυτή τη δυνατότητα. Εκτός από τους χρήστες των Windows, το plugin δίνει τη ίδια δυνατότητα και στους κατόχους υπολογιστών της Apple με τον Safari browser.

Εκτός από τις HD βιντεοκλήσεις μέσα από τον browser η Microsoft έχει βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία επικοινωνίας σε κάθε μορφή της είτε μέσα από το Outlook.com, τις εφαρμογές Skype για όλες τις πλατφόρμες, κλπ. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Office Online και τον τρόπο αλληλεπίδρασης των υπηρεσιών της Microsoft, η συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ατόμων έγινε ευκολότερη και πιο αποδοτική από κάθε άλλη φορά.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*