Τα video-μηνύματα ήρθαν στο Skype για Windows Phone 8

Η τελευταία έκδοση του Skype φέρνει, έστω και αργοπορημένα, τα video-μηνύματα σε όλους τους κατόχους Windows Phone 8.

Λίγους μήνες πριν, η Microsoft έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες του Skype να ανταλλάσσουν video μηνύματα μεταξύ τους ως μία ακόμη μορφή επικοινωνίας. Τα video μηνύματα είναι ήδη διαθέσιμα στους Skype χρήστες σε Windows, Android και iOS ωστόσο τα Windows Phone 8 είχαν μέχρι τώρα μόνο τη δυνατότητα προβολής.

Τα video-μηνύματα ήρθαν στο Skype για Windows Phone 8

Πλέον, στην τελευταία έκδοση του Skype για τα Windows Phone 8 μπορείτε να στείλετε και να λάβετε video μηνύματα με τις επαφές σας εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου μπορείτε να εγγράψετε ένα σύντομο μήνυμα σε video και να το αποστείλετε αμέσως ακόμη και αν η επαφή σας δεν βρίσκεται online τη δεδομένη στιγμή.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Ανοίξτε μια συνομιλία στο Skype, πατήστε στο κουμπί + και ξεκινήστε να γράφετε το μήνυμα σας. Διαφορετικά, αν η επαφή είναι offline θα εμφανιστεί η αντίστοιχη επιλογή για να ξεκινήσετε την εγγραφή του μηνύματος. Μόλις συνδεθεί ο παραλήπτης του μηνύματος θα ειδοποιηθεί και θα λάβει το μήνυμα που του έχετε στείλει.

Τα video-μηνύματα ήρθαν στο Skype για Windows Phone 8

Η Microsoft φροντίζει να προσθέτει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στο Skype που πλέον θα αποτελεί μέρος των προεγκατεστημένων εφαρμογών στα Windows 8.1. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη μέσω του Outlook.com και των εφαρμογών σε όλες τις πλατφόρμες, το Skype και οι συνομιλίες με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες είναι παντού.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*