Έτοιμη η τελική έκδοση των Windows 8.1, υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο

Η Microsoft παρέδωσε τη νέα έκδοση των Windows 8.1 στους κατασκευαστές υπολογιστών. Υπομονή μέχρι τις 18 Οκτωβρίου για την επίσημη κυκλοφορία.

Οι φήμες για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν και πλέον η τελική έκδοση των Windows 8.1 έχει σταλεί ήδη στους κατασκευαστές για να ενσωματώσουν το λειτουργικό σε όλους τους νέους υπολογιστές και tablets. Μόλις 10 μήνες μετά από την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8, η Microsoft έχει έτοιμη την επόμενη έκδοση γεγονός που επιβεβαιώνει το σύντομο κύκλο κυκλοφορίας που θα δούμε στα Windows από εδώ και πέρα.

windows-8-1-rtm-august

Τα Windows 8.1 θα είναι διαθέσιμα σε όλους στις 18 Οκτωβρίου 2013. Αυτό σημαίνει όμως ότι developers, IT Pros, συνδρομητές σε Technet και MSDN θα χρειαστεί να περιμένουν την επίσημη κυκλοφορία για να αποκτήσουν τη δωρεάν αναβάθμιση.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους κατόχους των Windows 8 και η αναβάθμιση θα γίνει μέσω του Windows Store. Με τα Windows 8.1 η Microsoft δίνει μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στον τελικό χρήστη έτσι ώστε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών από την πρώτη εκκίνηση του λειτουργικού.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*