Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα e-mail από το inbox του Hotmail

Σε όλους μας έχει τύχει να διαγράψουμε κάποιο e-mail, είτε εσκεμμένα είτε καταλάθος, και να συνειδητοποιήσουμε αργότερα ότι θέλουμε να το επαναφέρουμε γιατί το χρειαζόμασταν. Στην καινούρια έκδοση του Hotmail, η Microsoft τοποθέτησε μια νέα επιλογή στο inbox που μας επιτρέπει να ανακτήσουμε e-mail που έχουμε διαγράψει στο πρόσφατο παρελθόν.

Για να δείτε τα διαγραμμένα e-mail πατήστε στο φάκελο Διαγραμμένα (Deleted) που βρίσκεται στο αριστερό μενού.

Πατώντας στο link ανακτάτε διαγραμμένα μηνύματα (recover deleted messages) το Hotmail προσπαθεί να ανακτήσει όσα περισσότερα e-mail από αυτά που έχουν διαγραφεί πρόσφατα. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο e-mail εδώ, τότε σημαίνει ότι έχει διαγραφεί εντελώς από το αρχείο του Hotmail.

Το Hotmail “καθαρίζει” αυτόματα τον φάκελο Διαγραμμένα (Deleted) ανά διαστήματα, οπότε καλό θα ήταν να έχετε το νου σας σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε κάποιο διαγραμμένο e-mail.

Αν δεν θέλετε το Hotmail να αποθηκεύει προσωρινά τα διαγραμμένα σας μηνύματα μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία μέσα από τις ρυθμίσεις.

Επιλέξτε Περισσότερες Επιλογές (More options) από το μενού Επιλογές (Options) που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Πατήστε στην επιλογή Σύνθετες ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων (Advanced privacy) της κατηγορίας Προσαρμογή του Hotmail (Customizing Hotmail).

Στην σελίδα που θα εμφανιστεί επιλέξτε την επιλογή Να μην επιτρέπεται η ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων: όταν απομακρύνονται από το φάκελο “Διαγραμμένα”, να μην εμφανίζεται σύνδεση για την επανάκτησή τους (Don’t let me recover deleted messages: once they leave the Deleted folder, don’t give me a link to get them back).

Όπως αναφέρεται και στην σημείωση αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή δεν θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά στο μέλλον, οπότε αν δεν είστε σίγουροι καλό θα ήταν να την αφήσετε ενεργοποιημένη.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*