Καρφιτσώστε το Techster.gr στη γραμμή εργασιών για γρήγορη πλοήγηση με τον IE9

Μία νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη από σήμερα στο Techster.gr για όσους από εσάς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας συχνά. Πιο συγκεκριμένα, αν χρησιμοποιείτε τα Windows 7 και τον Internet Explorer 9 στον υπολογιστή σας, μπορείτε να καρφιτσώσετε τη συντόμευση του Techster.gr στη γραμμή εργασιών (taskbar) για να πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στις διάφορες κατηγορίες και τα άρθρα, μέσα από την jump list που εμφανίζεται.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, αν μπείτε στο Techster.gr μέσω του Internet Explorer 9, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στο πάνω μέρος της σελίδας που θα σας προτρέπει να την καρφιτσώσετε (pin) στη γραμμή εργασιών (taskbar).

Για να γίνει το καρφίτσωμα (pin) απλά σύρετε με το ποντίκι σας το λογότυπο του Techster.gr στη γραμμή εργασιών μέχρι να εμφανιστεί η ανάλογη επιλογή.

Πατώντας δεξί κλικ στο καρφιτσωμένο εικονίδιο μπορείτε να ανοίξετε απευθείας το Techster.gr, τις κατηγορίες Windows, Browsers, Software, Web και Αρχείο, όπως επίσης και τους οκτώ πρόσφατους οδηγούς – tutorials που έχουν δημοσιευτεί.

Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μας αν σας αρέσει η νέα λειτουργία και αν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*