Επιβεβαίωση παράδοσης SMS στα Windows Phone 8.1

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε την επιβεβαίωση παράδοσης για τα SMS που στέλνετε από το Windows Phone 8.1 smartphone σας.

Με τόσες διαθέσιμες επιλογές σήμερα όπως το Facebook Messenger, το Viber και το WhatsApp, τα SMS υπάρχουν ακόμη για να μας θυμίζουν άλλες εποχές. Πώς μπορείτε όμως να είστε σίγουροι ότι το μήνυμα SMS που έχετε στείλει έχει παραληφθεί επιτυχώς από την επαφή σας; Ενεργοποιώντας την επιβεβαίωση παράδοσης, κοινώς «αναφορά».

Με την ενεργοποίηση της επιβεβαίωσης παράδοσης SMS θα λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα για κάθε SMS που στέλνετε έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι ο παραλήπτης έχει λάβει επιτυχώς το μήνυμά σας. Η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη ως προεπιλογή στα Windows Phone 8.1, οπότε θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Επιβεβαίωση παράδοσης SMS στα Windows Phone 8.1

Αρχικά, βρείτε και ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα (Messages) από τη λίστα εφαρμογών. Πατήστε στις τρεις τελείες (…) για να εμφανίσετε το μενού επιλογών και έπειτα πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις (Settings).

Επιβεβαίωσης παράδοσης SMS στα Windows Phone 8.1

Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το διακόπτη Επιβεβαίωση παράδοσης SMS (SMS delivery confirmation).

Επιβεβαίωσης παράδοσης SMS στα Windows Phone 8.1

Αυτό ήταν! Πλέον, για κάθε SMS που θα στέλνετε από το Windows Phone 8.1 τηλέφωνο θα δέχεστε το αντίστοιχο SMS επιβεβαίωσης για να είστε σίγουροι ότι ο παραλήπτης έχει λάβει το μήνυμα που στείλατε.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*