Βελτιώσεις και ταχύτητα στις φωνητικές εντολές των Windows Phone 8

Η Microsoft βελτιώνει την υποστήριξη των φωνητικών εντολών στα Windows Phones 8 με τη βοήθεια του Bing και των επιστημόνων που εργάζονται στο τμήμα έρευνας (Microsoft Research) της εταιρείας.

Αν και οι τελευταίες διαφημίσεις των Windows 8 δείχνουν ότι η Siri τα βρίσκει σκούρα, ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft στοχεύει να προσθέσει αντίστοιχες δυνατότητες της Siri στα Windows Phones. Οι φωνητικές αναζητήσεις και η μετατροπή της φωνής σε κείμενο έχουν βελτιωθεί σημαντικά με 2 φορές γρηγορότερα αποτελέσματα και κατά 15% πιο ακριβή στοιχεία για τους χρήστες των Windows Phone 8.

Βελτιώσεις και ταχύτητα στις φωνητικές εντολές των Windows Phone 8

Οι βελτιώσεις αφορούν την αναζήτηση με φωνή που ενεργοποιείται από το αντίστοιχο πλήκτρο των Windows Phones, φυσικά με την υποστήριξη του Bing, και την μετατροπή της φωνής σε κείμενο που χρησιμοποιείται ήδη κατά τη σύνταξη νέων SMS και emails από το smartphone. Οι αλλαγές είναι διαθέσιμες προς το παρόν μόνο για την Αμερική και δε θα χρειαστεί κάποια εγκατάσταση ενημερώσεων από την πλευρά του χρήστη αφού η αναβάθμιση γίνεται στο backend της Microsoft.

Αν και η Siri βρίσκεται αρκετά μπροστά σε σύγκριση με τις δυνατότητες που προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι φωνητικές εντολές στα Windows Phones, ωστόσο το τμήμα Microsoft Research συνεχίζει να αναπτύσσει και να προσφέρει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις με τη βοήθεια του Bing που θα δούμε να έρχονται τους επόμενους μήνες.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*