Δωρεάν Xbox Live Gold με κάθε νέα Office 365 συνδρομή

Η Microsoft προσφέρει δωρεάν μία 12-μηνη Xbox Live Gold συνδρομή με την αγορά του ετήσιου πακέτου Office 365 Home Premium μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε τη συνδρομή στο Office 365, τώρα έχετε ακόμη ένα λόγο να το κάνετε εκμεταλλευόμενοι την νέα προσφορά της Microsoft που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε παράλληλα μία συνδρομή στο Xbox Live Gold δωρεάν.

Δωρεάν Xbox Live Gold με κάθε νέα Office 365 συνδρομή

Για να έχετε το δικαίωμα της δωρεάν συνδρομής στο Xbox Live Gold θα χρειαστεί να αγοράσετε την ετήσια συνδρομή στο Office 365 Home Premium ή την αντίστοιχη ακαδημαϊκή προσφορά από τις 18 Ιουλίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2013. Η προσφορά ισχύει για νέες αγορές μόνο και όχι για τους συνδρομητές που έχουν αγοράσει ήδη τη συνδρομή στο Office 365.

Δωρεάν Xbox Live Gold με κάθε νέα Office 365 συνδρομή

Μετά την αγορά θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας στη σελίδα του Xbox μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να εξαργυρώσετε τον κωδικό προσφοράς και να ξεκινήσει αυτόματα η δωρεάν συνδρομή στο Xbox Live Gold.

ΔΕΙΤΕ: Πώς να αγοράσετε online μία συνδρομή στο Office 365

Το Office 365 είναι το καλύτερο Office που είχες ποτέ, αυτό είναι γνωστό άλλωστε με το πλήθος των χαρακτηριστικών που προσφέρει η νέα έκδοση και τώρα έχεις ακόμη ένα λόγο να εκμεταλλευτείς την προσφορά.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*